Skip to main content
Κυτταρίτιδα - Τοπικό Πάχος

Καταπολέμηση Κυτταρίτιδας & Τοπικού Πάχους με Μεσοθεραπείες Σώματος

Η μεσοθεραπεία σώματος είναι μία στοχευμένη ενέσιμη θεραπεία που παρέχει πολύτιμα ενεργά συστατικά στα μεσαία στρώματα του δέρματος, γι’ αυτό και έχει ονομαστεί «μεσοθεραπεία». Με την έγχυση ειδικά σχεδιασμένων κοκτέιλ ουσιών, μπορεί να προσφέρει στο δέρμα ενισχυμένη θρέψη, βαθιά ενυδάτωση, σύσφιξη, τόνωση, καθώς επίσης να συμβάλλει στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και του τοπικού λίπους. Είναι κατάλληλη θεραπεία για άνδρες και γυναίκες, χωρίς περιορισμό ηλικίας, και σε αρκετές περιπτώσεις χρησιμοποιείται ακόμα και από πολύ νεαρές ηλικίες (20 ετών) για τη διατήρηση της νεότητας του δέρματος και την πρόληψη της εμφάνισης ρυτίδων και χαλάρωσης.

Σε αντίθεση με τα καλλυντικά προϊόντα που συναντάνε το εμπόδιο της επιδερμίδας στην προσπάθειά τους να διοχετεύσουν πολύτιμα συστατικά στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, η μεσοθεραπεία έχει την ικανότητα να δρα ακριβώς εκεί που χρειάζεται. Χάρη σε «έξυπνα» κοκτέιλ βιταμινών, μετάλλων, αμινοξέων, υαλουρονικού οξέως, αντιοξειδωτικών, λιποδιαλυτικών και άλλων ουσιών, δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για την ανανέωση των κυττάρων, την αποβολή τοξινών και κατακρατημένων υγρών που εντείνουν την όψη φλοιού πορτοκαλιού, αλλά και την καταπολέμηση των λιποκυττάρων που ευθύνονται για το τοπικό πάχος. Είναι η θεραπεία που έχει ανάγκη κάθε δέρμα και κάθε σώμα!

  • Χαρίζει ενισχυμένη θρέψη, ενυδάτωση και αναζωογόνηση των ιστών.
  • Διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και καταπολεμά τη χαλάρωση.
  • Βελτιώνει την όψη της κυτταρίτιδας.
  • Καταπολεμά το τοπικό πάχος και προσφέρει σημαντική μείωση πόντων στην περιοχή της θεραπείας.
  • Αντιμετωπίζει τις επίμονες ραγάδες, χάρη στην ενισχυμένη παραγωγή κολλαγόνου.
  • Ενισχύει την τοπική μικροκυκλοφορία και ενδυναμώνει τα τοιχώματα των τριχοειδών αγγείων.
Κυτταρίτιδα - Τοπικό Πάχος
Κυτταρίτιδα - Τοπικό Πάχος

Μεσοθεραπεία Σώματος Jalupro

Ενισχυμένη Μεσοθεραπεία Σώματος για Ενυδάτωση και Σύσφιξη:

Έχει διαπιστωθεί ότι μετά την ηλικία των 20 ετών, η παραγωγή κολλαγόνου μειώνεται κάθε χρόνο κατά 1%. Το αποτέλεσμα είναι η σταδιακή εμφάνιση ρυτίδωσης, χαλάρωσης, θαμπάδας, αφυδάτωσης και φωτογήρανσης του δέρματος. Τα καλλυντικά προϊόντα που είναι σχεδιασμένα για να θρέφουν και να αναζωογονούν το δέρμα, βρίσκουν εμπόδιο την επιδερμίδα που λειτουργεί σαν ασπίδα, και τελικά μόνο το 10-20% των ενεργών συστατικών τους εισχωρεί κατά μέσο όρο στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, προσφέροντας τελικά ένα φτωχό αποτέλεσμα.

Η μεσοθεραπεία σώματος είναι η πιο αποτελεσματική μέθοδος για να μεταφέρει τα πολύτιμα δραστικά συστατικά εκεί που το δέρμα μπορεί να τα αξιοποιήσει πλήρως. Τα skin boosters Jalupro και NCTF αποτελούν την πιο ενισχυμένη μορφή μεσοθεραπείας προσώπου και σώματος, καθώς στη σύνθεσή τους περιέχουν ένα ισχυρό κοκτέιλ αντιγηραντικών ουσιών (αμινοξέα, μεταλλικά στοιχεία, συνένζυμα, υαλουρονικό οξύ, συνένζυμα, κλπ) που διεγείρουν εντατικά την παραγωγή κολλαγόνου. Με τον τρόπο αυτόν, ενισχύουν συνολικά την υγεία και τη νεότητα του δέρματος, προσφέροντας βαθιά ενυδάτωση, λάμψη, σφριγηλότητα και σημαντική αναζωογόνηση.

Αριθμός Συνεδριών:

Συνήθως, αρκούν 3-5 συνεδρίες, με μεσοδιαστήματα 1-2 εβδομάδων.

Αποτέλεσμα:

Το αποτέλεσμα αρχίζει να φαίνεται 24 ώρες μετά τη θεραπεία, με το δέρμα να εμφανίζεται πιο φρέσκο και σφριγηλό. Καθώς προχωράνε οι θεραπείες και εντείνεται η κολλαγονογένεση, το αποτέλεσμα βελτιώνεται σταθερά για τις επόμενες 8 βδομάδες και μπορεί να διατηρηθεί για αρκετά χρόνια με μερικές θεραπείες συντήρησης στο μεσοδιάστημα.

Μαρία Μαργαρίτα Ζαφειρέλη MD,MSc,PhD - Μαιευτήρας - Χειρουργός Γυναικολόγος

Πάντα στο πλευρό της κάθε γυναίκας και κάθε άντρα που θέλει να διατηρείται νέα/ος και υγιής.

Ως Γυναικολόγος και Μαιευτήρας στόχος είναι να ενημερώνουμε και να συμβουλεύουν κάθε γυναίκα σωστά και υπεύθυνα πάνω σε γυναικολογικά ζητήματα υγείας και να συμβάλουμε στην πρόληψη , αντιμετώπιση και θεραπεία των γυναικολογικών Παθήσεων και φυσικά όσα πρέπει να ξέρει για την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της, την εγκυμοσύνη και τα στάδια της.

Μαρία Μαργαρίτα Ζαφειρέλη MD,MSc,PhD - Μαιευτήρας - Χειρουργός Γυναικολόγος

Γυναικολόγος Μαρία Μαργαρίτα Ζαφειρέλη

Πάντα στο πλευρό της κάθε γυναίκας και κάθε άντρα που θέλει να διατηρείται νέα/ος και υγιής.

Ως Γυναικολόγος και Μαιευτήρας στόχος είναι να ενημερώνουμε και να συμβουλεύουν κάθε γυναίκα σωστά και υπεύθυνα πάνω σε γυναικολογικά ζητήματα υγείας και να συμβάλουμε στην πρόληψη , αντιμετώπιση και θεραπεία των γυναικολογικών Παθήσεων και φυσικά όσα πρέπει να ξέρει για την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της, την εγκυμοσύνη και τα στάδια της.

Γνωρίστε τη Γιατρό
Γυναικολόγος Μαρία Μαργαρίτα Ζαφειρέλη

Aξιολογήσεις

doctor2
Frame 1
Frame 2
Frame 3
Frame 10
Frame 11
Frame 12

Ενέσιμη Λιποδιάλυση

Η ενέσιμη λιποδιάλυση είναι μία ενέσιμη θεραπεία με στόχο την τοπική διάλυση του λίπους. Είναι κατάλληλη για άντρες και γυναίκες και είναι μία απόλυτα ασφαλής μη χειρουργική επέμβαση. Στοχεύει σε όλες τις προβληματικές περιοχές που συσσωρεύουν περιττό λίπος όπως η κοιλιακή χώρα, οι γλουτοί, οι οσφυϊκές περιοχές, οι προσαγωγοί, οι βραχίονες κτλ.

Η θεραπεία εφαρμόζεται μέσω μίας λεπτής βελόνας στον λιπώδη ιστό, επιτρέποντας ακρίβεια στη λιποδιάλυση. Η ιατρός αφού αξιολογήσει τις ανάγκες του σώματός σας, θα εφαρμόσει το κατάλληλο υλικό έγχυσης, ώστε να εξασφαλίσει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Απαιτούμενες Συνεδρίες:

Oι συνεδρίες πρέπει να επαναλαμβάνονται κάθε 2-3 εβδομάδες, μέχρι να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο αριθμός των απαιτούμενων επαναληπτικών συνεδριών εξαρτάται από την περιοχή που γίνεται η θεραπεία καθώς και από το μέγεθος του προβλήματος. Συνήθως, το επιθυμητό αποτέλεσμα επιτυγχάνεται με 4-8 κατά μέσο όρο συνεδρίες.

Χρόνος Αποθεραπείας:

Μετά την ενέσιμη θεραπεία θα υπάρχουν μελανιές, έντονο πρήξιμο, ήπιος πόνος και κοκκινίλα στην περιοχή όπου έγιναν οι εγχύσεις. Μετά από λίγες ημέρες, όμως, η κατάσταση αποκαθίσταται και τα αποτελέσματα αρχίζουν να γίνονται ορατά.

Μεσοθεραπεία Κυτταρίτιδας

Η κυτταρίτιδα είναι ο μεγαλύτερος εχθρός του γυναικείου δέρματος και οφείλεται κυρίως στην ανομοιογενή εναπόθεση λίπους στο δέρμα και υποδόριο ιστό όπως επίσης και στην κατακράτηση υγρών, συμβάλλοντας στην εμφάνιση της όψης φλούδας πορτοκαλιού. Τα πιο συνηθισμένα αίτια είναι οι ορμονικές δυσλειτουργίες, ο κληρονομικός παράγοντας, η κακή διατροφή, η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ ή το κάπνισμα. Τα σημεία του σώματος που κάνει πιο συχνά την εμφάνισή της η κυτταρίτιδα είναι οι μηροί, τόσο στην εξωτερική όσο και στην εσωτερική τους επιφάνεια, οι γλουτοί, τα γόνατα, η κοιλιά και τα μπράτσα.

Η μεσοθεραπεία κυτταρίτιδας είναι μία ενέσιμη ιατρική μέθοδος, η οποία εστιάζει με ακρίβεια στις περιοχές του σώματος που εμφανίζεται το πρόβλημα της κυτταρίτιδας και της όψης «φλοιού πορτοκαλιού» με στόχο την εξάλειψή τους.

Η εφαρμογή πραγματοποιείται στις περιοχές όπου εμφανίζεται η κυτταρίτιδα με την έγχυση πολυβιταμινούχων σκευασμάτων στο μεσαίο στρώμα του δέρματος, με μικρές και λεπτές βελόνες, ώστε τα συστατικά να εισχωρούν καλύτερα στο δέρμα και να επιτυγχάνουν τη σύσφιξη του δέρματος και τη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος.

Σημεία Εφαρμογής:

  • Μηρούς
  • Γλουτούς
  • Κοιλιά
  • Μέση
  • Γόνατα
  • Μπράτσα

Η μεσοθεραπεία κατά της κυτταρίτιδας είναι εντελώς ανώδυνη θεραπεία και συνήθως πραγματοποιούνται 4-6 συνεδρίες σε διάστημα 10 ημερών περίπου.

Η ασθενής, αφού έχει ολοκληρώσει έναν αριθμό συνεδριών, μπορεί 6 μήνες μετά να επαναλάβει μερικές συνεδρίες για διατήρηση του αποτελέσματος.

Μεσοθεραπεία Σύσφιξης Profhilo

Το Profhilo είναι ένα ενισχυτικό δέρματος από υαλουρονικό οξύ που επαναφέρει τη χαμένη ελαστικότητα και αναδομεί την επιδερμίδα. Είναι μία σταθεροποιημένη μορφή του υαλουρονικού οξέος, που κατά την έγχυση του, διεγείρει τη φυσική σύνθεση κολλαγόνου του δέρματος, επαναφέροντας το σφριγηλό δέρμα.

Διαφέρει από τα συνηθισμένα fillers, γιατί δεν αντικαθιστά τον χαμένο όγκο, αλλά λόγω της ρευστότητάς του διαχέεται πιο εύκολα και δημιουργεί νέο όγκο στους ιστούς.

Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό στη θεραπεία των περιοχών που ταλαιπωρούνται  από χαλάρωση και θέλουμε να επιτύχουμε σύσφιξη, όπως το εσωτερικό των χεριών, η κοιλιά και τα γόνατα.

«Η ομορφιά της γυναίκας δε βρίσκεται στην εξωτερική της εμφάνιση, αλλά στην ψυχή της.
Είναι η φροντίδα με την οποία αγκαλιάζει αυτό που αγαπάει και το πάθος που επιδεικνύει.
Η ομορφιά της γυναίκας μεγαλώνει με το πέρασμα των χρόνων.»

AUDREY HEPBURN

Close Menu
Καλέστε μας
Επικοινωνία