Skip to main content
Αισθητική Γυναικολογία

Τι είναι η Αισθητική Γυναικολογία & Τι υπηρεσίες προσφέρει το Γυναικολογικό Ιατρείο Innerbeauty σε αυτόν τον κλάδο της Ιατρικής;

Η Αισθητική Γυναικολογία αποτελεί έναν εξειδικευμένο κλάδο της Ιατρικής που αφορά τη βελτίωση της φυσικής εμφάνισης και της ευεξίας της γυναίκας. Το Γυναικολογικό Ιατρείο Innerbeauty με την έμπειρη και εξειδικευμένη Μαιευτήρα-Γυναικολόγο Dr. Μαρία Μαργαρίτα Ζαφειρέλη προσφέρει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών στον χώρο της Αισθητικής Γυναικολογίας, οι οποίες είναι οι εξής:

  • Αναζωογόνηση και Ανάπλαση Κόλπου με τη Μέθοδο MonaLisa Touch (Fractional Laser CO2).
  • Ενδυνάμωση Πυελικού Τοιχώματος με την Ειδική Καρέκλα EMS.
  • Σύσφιξη Κόλπου με την Τεχνολογία HIFU.
  • Υαλουρονικό Κόλπου.
  • Αυξητική Χειλιών Αιδοίου.
  • Λεύκανση Αιδοίου.
Αισθητική Γυναικολογία

Κολπική Αναζωογόνηση και Ανάπλαση με τη Μέθοδο MonaLisa Touch

Ανακτήστε τη θηλυκότητά σας με 3 συνεδρίες MonaLisa Touch. Πρόκειται για μια ιατρική τεχνική, μη χειρουργική – μη φαρμακευτική, η οποία δρα μέσω της απελευθέρωσης ενέργειας λέιζερ στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος του κόλπου, ενεργοποιώντας την παραγωγή και απελευθέρωση κολλαγόνου. Με τον τρόπο αυτό, αποκαθιστά την ελαστικότητα, την υγρασία και τη σφριγηλότητα της ευαίσθητης περιοχής.

Διαβάστε περισσότερα για τη Θεραπεία MonaLisa Touch

EMS - Ενδυνάμωση Πυελικού Τοιχώματος

Θεραπεύστε την ακράτεια ούρων καθώς και άλλες διαταραχές που σχετίζονται με τις μυϊκές δομές του πυελικού εδάφους (σεξουαλική δυσλειτουργία), με την ηλεκτρομαγνητική διέγερση του πυελικού εδάφους που προσφέρει η ειδική καρέκλα EMS. Με την καρέκλα EMS γίνεται αποκατάσταση των αδύναμων πυελικών μυών τόσο σε γυναίκες όσο και σε άνδρες, μειώνοντας σημαντικά την ακράτεια ούρων και βελτιώνοντας τη σεξουαλική σας ζωή.

Διαβάστε περισσότερα για την Ενδυνάμωση του Πυελικού Τοιχώματος με την Ειδική Καρέκλα EMS

Γυναικολόγος Μαρία Μαργαρίτα Ζαφειρέλη

Μαρία Μαργαρίτα Ζαφειρέλη - Μαιευτήρας - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών

H Μαιευτήρας Γυναικολόγος Μαρία Μαργαρίτα Ζαφειρέλη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα.
Αποφοίτησε από το Αμερικάνικο Κολέγιο Αγίας Παρασκευής.
Πήρε το πτυχίο της ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1999, είναι Διδάκτωρ Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ιατρική Σχολή) με έρευνα στην ιστοπαθολογική, ανοσοϊστοχημική και μοριακή διερεύνηση της φλεγμονής του πλακούντα.
Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

Προϋπηρεσία

20/1/2011 έως σήμερα: Άσκηση ιδιωτικού επαγγέλματος.
1/4/2009 έως 29/11/2010: Ειδίκευση στη Μαιευτική – Γυναικολογία στο Π.Γ.Ν. «Έλενα Βενιζέλου».
13/8/2003 έως 12/11/2005: Ειδίκευση στη Μαιευτική – Γυναικολογία στο Π.Γ.Ν. «Άγιος Σάββας».
4/11/2001 έως 13/8/2002 και από 24/4/2000 έως 23/7/2000: Προαπαιτούμενη (για την ειδικότητα Μαιευτικής – Γυναικολογίας) άσκηση ενός έτους στη Γενική Χειρουργική στο 7ο Νοσοκομείο ΙΚΑ και στο Γ.Ν.Ν. Κορίνθου.
Aπό 2/8/2000 έως 3/8/2001: Eκπλήρωση υποχρέωσης 12μηνης Υπηρεσίας Υπαίθρου στο Π.Ι. Κάτω Διμηνιού του Κ.Υ. Κιάτου.

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Πιστοποίηση από την ελληνική εταιρία κολποσκόπησης και παθολογίας τραχήλου.
Άδεια διενέργειας γυναικολογικών και μαιευτικών υπερήχων από το ΚΕΣΥ.

Ξένες Γλώσσες

Αγγλικά, γερμανικά, γνώση γαλλικών.

Θεραπεία Ακράτειας Προσπάθειας

Η χειρουργική θεραπεία αποτελεί τις περισσότερες φορές τη μέθοδο εκλογής για την ακράτεια προσπάθειας στις γυναίκες με μεγάλα ποσοστά θεραπείας. Σήμερα, οι χειρουργικές τεχνικές έχουν απλοποιηθεί σε σχέση με το παρελθόν και βασίζονται στην τοποθέτηση κολπικών ταινιών, χωρίς τάση.

Οι ασκήσεις του πυελικού εδάφους, γνωστές και ως ασκήσεις Kegel, αποτελούν τον καλύτερο τρόπο ενίσχυσης των μυών του πυελικού εδάφους και μπορεί να ελέγξουν μικρές απώλειες ούρων.

Μερικές γυναίκες επωφελούνται και από τη χρήση ορμονών (οιστρογόνων), που βελτιώνουν την ελαστικότητα και την ισχύ των μυών.

Σύσφιξη Κόλπου με την Τεχνολογία HIFU

Η ακράτεια ούρων, καθώς και η χαλάρωση και η ξηρότητα του κόλπου είναι 3 καταστάσεις που επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό την ποιότητα ζωής των γυναικών, και αφορούν γυναίκες που έχουν βιώσει τη διαδικασία του φυσιολογικού τοκετού και έχουν μπει στην εμμηνόπαυση. Για όλες αυτές τις καταστάσεις, τη λύση δίνει η νέα επαναστατική μέθοδος κολπικής αναζωογόνησης και σύσφιξης του κόλπου με τη χρήση τεχνολογίας HIFU.

Διαβάστε περισσότερα για τη Σύσφιξη Κόλπου με την Τεχνολογία HIFU

Υαλουρονικό Κόλπου

Το υαλουρονικό οξύ αποτελεί μία από τις καλύτερες επιλογές για τη θεραπεία της κολπικής ξηρότητας, καθώς ενισχύει την ενυδάτωση και αποκαθιστά την άνεση της ευαίσθητης περιοχής των γεννητικών οργάνων. Ο βλεννογόνος γίνεται λιγότερο ευαίσθητος στη φλεγμονή και τα σχετικά συμπτώματα μειώνονται. Επίσης, μειώνονται ο πόνος, η  δυσπαρευνία, ο ερεθισμός και ο κνησμός.

Διαβάστε περισσότερα για το Υαλουρονικό Κόλπου

Αυξητική Χειλιών Αιδοίου

Στόχος αυτής της θεραπείας είναι η ανάπλαση του αιδοίου, ώστε να επανέλθει σε μια πιο νεανική εμφάνιση. Αυτή η μη χειρουργική επέμβαση πραγματοποιείται με εγχύσεις υαλουρονικού οξέος. Το υαλουρονικό οξύ γεμίζει τα μεγάλα χείλη του αιδοίου και εξαφανίζει τη ρυτίδωση και την ατροφία της περιοχής.

Διαβάστε περισσότερα για την Αυξητική Χειλιών Αιδοίου

Λεύκανση Αιδοίου

Η λεύκανση του αιδοίου επιτυγχάνεται με τη χρήση τελευταίας γενιάς fractional laser, των οποίων η δράση είναι διπλή. Αφενός εξοντώνουν τα μελανοκύτταρα, που εξαιτίας τους παρουσιάζεται το έντονο σκούρο χρώμα εκεί, αφετέρου απολεπίζουμε την επιφανειακή στοιβάδα του αιδοίου, οπότε το δέρμα αναπλάθεται και δεν είναι πλέον σκούρο, καθώς αποκτάει χρωματικό τόνο ομοιόμορφο και συμβατό με το δέρμα της γύρω περιοχής.

Διαβάστε περισσότερα για τη Λεύκανση Αιδοίου

«Η ομορφιά της γυναίκας δε βρίσκεται στην εξωτερική της εμφάνιση, αλλά στην ψυχή της. Είναι η φροντίδα με την οποία αγκαλιάζει αυτό που αγαπάει και το πάθος που επιδεικνύει.
Η ομορφιά της γυναίκας μεγαλώνει με το πέρασμα των χρόνων.»

AUDREY HEPBURN

Close Menu
Καλέστε μας
HOT Θεραπείες