Skip to main content
Θεραπείες Σώματος

Θεραπείες Σώματος

Κάθε γυναίκα και άντρας πρέπει να φροντίζουν το σώμα τους, ώστε να αναδειχθεί η φυσική ομορφιά του, και να αισθανθούν αυτοπεποίθηση και ευεξία. Σε αυτό το πλαίσιο, η έμπειρη και καταξιωμένη Μαιευτήρας-Γυναικολόγος Δρ. Μαρία Μαργαρίτα Ζαφειρέλη προσφέρει τις παρακάτω εξειδικευμένες θεραπείες σώματος στο Ιατρείο Inner Beauty:

  • REFIT για σύσφιξη σώματος.
  • Θεραπεία MonaLisa Touch (Fractional Laser CO2) για κολπική αναζωογόνηση και ανάπλαση.
  • HIFU σώματος (μη επεμβατική λιπογλυπτική σώματος).
  • PRXT33 (μη ενέσιμη μεσοθεραπεία σώματος) για ανάπλαση δέρματος.
  • Μεσοθεραπείες για την κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος.
  • Νήματα Aptos για ανόρθωση και σύσφιξη σώματος.
  • EMS για γράμμωση σώματος.
Θεραπείες Σώματος
Σύσφιξη Σώματος

REFIT – Σύσφιξη Σώματος

Μια ανώδυνη, μη επεμβατική θεραπεία με εξαιρετικά αποτελέσματα στη σύσφιξη σώματος με τη χρήση της τεχνολογίας REFIT. Στηρίζεται σε ραδιοσυχνότητες τελευταίας τεχνολογίας σε συνδυασμό με ήπια αναρρόφηση του δέρματος, επιτυγχάνοντας σμίλευση περιγράμματος σώματος και μείωση κυτταρίτιδας.

Διαβάστε περισσότερα για το REFIT Σώματος
Ανάπλαση Κόλπου - MonaLisa Touch

Θεραπεία MonaLisa Touch για Κολπική Αναζωογόνηση και Ανάπλαση

Ανακτήστε τη θηλυκότητά σας με 3 συνεδρίες MonaLisa Touch. Πρόκειται για μια ιατρική τεχνική, μη χειρουργική – μη φαρμακευτική, η οποία δρα μέσω της απελευθέρωσης ενέργειας λέιζερ στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος του κόλπου, ενεργοποιώντας την παραγωγή και απελευθέρωση κολλαγόνου. Με τον τρόπο αυτό, αποκαθιστά την ελαστικότητα, την υγρασία και τη σφριγηλότητα της ευαίσθητης περιοχής.

Διαβάστε περισσότερα για τη Θεραπεία MonaLisa Touch

Μαρία Μαργαρίτα Ζαφειρέλη MD,MSc,PhD - Μαιευτήρας - Χειρουργός Γυναικολόγος

Πάντα στο πλευρό της κάθε γυναίκας και κάθε άντρα που θέλει να διατηρείται νέα/ος και υγιής.

Ως Γυναικολόγος και Μαιευτήρας στόχος είναι να ενημερώνουμε και να συμβουλεύουν κάθε γυναίκα σωστά και υπεύθυνα πάνω σε γυναικολογικά ζητήματα υγείας και να συμβάλουμε στην πρόληψη , αντιμετώπιση και θεραπεία των γυναικολογικών Παθήσεων και φυσικά όσα πρέπει να ξέρει για την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της, την εγκυμοσύνη και τα στάδια της.

Μαρία Μαργαρίτα Ζαφειρέλη MD,MSc,PhD - Μαιευτήρας - Χειρουργός Γυναικολόγος

Γυναικολόγος Μαρία Μαργαρίτα Ζαφειρέλη

Πάντα στο πλευρό της κάθε γυναίκας και κάθε άντρα που θέλει να διατηρείται νέα/ος και υγιής.

Ως Γυναικολόγος και Μαιευτήρας στόχος είναι να ενημερώνουμε και να συμβουλεύουν κάθε γυναίκα σωστά και υπεύθυνα πάνω σε γυναικολογικά ζητήματα υγείας και να συμβάλουμε στην πρόληψη , αντιμετώπιση και θεραπεία των γυναικολογικών Παθήσεων και φυσικά όσα πρέπει να ξέρει για την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της, την εγκυμοσύνη και τα στάδια της.

Γνωρίστε τη Γιατρό
Γυναικολόγος Μαρία Μαργαρίτα Ζαφειρέλη

Aξιολογήσεις

doctor2
Frame 1
Frame 2
Frame 3
Frame 10
Frame 11
Frame 12
Θεραπείες Σώματος

HIFU Σώματος – Μη Επεμβατική Λιπογλυπτική Σώματος

Μια μοναδική μέθοδος μη χειρουργικής επέμβασης, εγκεκριμένη από τον FDA. Είναι ουσιαστικά μία μη-επεμβατική θεραπεία, που χρησιμοποιεί υπέρηχους για lifting και τόνωση του χαλαρού δέρματος σε πρόσωπο και σώμα. Η θεραπεία δεν δημιουργεί ερεθισμό και δεν απαιτεί χρόνο ανάρρωσης. Χρησιμοποιείται στα μπράτσα, στην κοιλιά, στους γλουτούς και στους μηρούς για τη σύσφιξη & ανόρθωση του χαλαρού δέρματος, καθώς και στο πρόσωπο για ένα αναίμακτο lifting & γύρω από τα μάτια.

Διαβάστε περισσότερα για το HIFU Σώματος
PRX-T33

Μη Ενέσιμη Μεσοθεραπεία Σώματος PRX-T33

Η θεραπεία PRX T33 είναι μη ενέσιμη, κατάλληλη για βιοανάπλαση του δέρματος με απόλυτα φυτικά συστατικά, vegan και μοναδικά αποτελεσματική. Είναι κατάλληλη για γυναίκες και άνδρες κι έχει εκπληκτικά αποτελέσματα για την τόνωση χαλαρού δέρματος, τη βιοανάπλαση σώματος και την αντιμετώπιση των ραγάδων. Το προϊόν ιατρικής  αισθητικής PRX-T33 είναι ένα ιατρικό σκεύασμα σε μορφή gel με πατενταρισμένη φόρμουλα, που συνδυάζει Υπεροξείδιο του Υδρογόνου και Τριχλωροξικό Οξύ (TCA) με περιεκτικότητα 33%.

Διαβάστε περισσότερα για τη Μη Ενέσιμη Μεσοθεραπεία Σώματος PRX-T33
Θεραπείες Σώματος

Μεσοθεραπείες για Κυτταρίτιδα - Τοπικό Πάχος

Η μεσοθεραπεία σώματος είναι μία στοχευμένη ενέσιμη θεραπεία που παρέχει πολύτιμα ενεργά συστατικά στα μεσαία στρώματα του δέρματος, γι’ αυτό και έχει ονομαστεί «μεσοθεραπεία». Με την έγχυση ειδικά σχεδιασμένων κοκτέιλ ουσιών, μπορεί να προσφέρει στο δέρμα ενισχυμένη θρέψη, βαθιά ενυδάτωση, σύσφιξη, τόνωση, καθώς επίσης να συμβάλλει στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και του τοπικού λίπους. Είναι κατάλληλη θεραπεία για άνδρες και γυναίκες, χωρίς περιορισμό ηλικίας, και σε αρκετές περιπτώσεις χρησιμοποιείται ακόμα και από πολύ νεαρές ηλικίες (20 ετών) για τη διατήρηση της νεότητας του δέρματος και την πρόληψη της εμφάνισης ρυτίδων και χαλάρωσης.

Διαβάστε περισσότερα για τις Μεσοθεραπείες για την Κυτταρίτιδα και το Τοπικό Πάχος
Νήματα Aptos

Νήματα Aptos – Ανόρθωση & Σύσφιξη Σώματος

Τα νήματα Aptos προέρχονται από τη φράση AntiPTOtic System, καθώς καταπολεμούν τη χαλάρωση και επιτυγχάνουν την ανόρθωση σε διάφορες περιοχές του σώματος, όπως προσαγωγοί, κοιλιά, μπράτσα, γόνατα. Είναι  πλήρως βιοαπορροφήσιμα νήματα, με όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές ασφαλείας, και η τοποθέτησή τους γίνεται μόνο από γιατρούς που διαθέτουν πιστοποίηση επάρκειας από την Aptos.  Το Ιατρείο μας είναι εξουσιοδοτημένο και πλήρως οργανωμένο για να πραγματοποιεί αυτού του είδους τις παρεμβάσεις στο πρόσωπο αλλά και στο σώμα.

Διαβάστε περισσότερα για τα Νήματα Aptos
Γράμμωση Σώματος

EMS - Γράμμωση Σώματος

Αποκτήστε σφιχτό καλοσχηματισμένο σώμα, ανορθωμένους γλουτούς και γραμμωμένη κοιλιά, επιλέγοντας έναν ξεκούραστο και ανώδυνο τρόπο! Το BODY SCULPT EMS είναι ένα μηχάνημα καινοτόμου τεχνολογίας HIFEM, δηλαδή υψηλής ισχύος εστιασμένου μαγνητικού πεδίου. Αποτελεί την πιο καινοτόμο τεχνολογία  διαμόρφωσης σώματος με τη χρήση ηλεκτρομαγνητικών σημάτων, τα οποία προκαλούν μυϊκές συσπάσεις. Η συνεδρία είναι ανώδυνη και τα αποτελέσματα είναι απολύτως φυσικά και διαρκούν. Η συγκεκριμένη θεραπεία και ιδανική και για την ανύψωση των γλουτών.

Διαβάστε περισσότερα για το EMS για Γράμμωση Σώματος

«Η ομορφιά της γυναίκας δε βρίσκεται στην εξωτερική της εμφάνιση, αλλά στην ψυχή της.
Είναι η φροντίδα με την οποία αγκαλιάζει αυτό που αγαπάει και το πάθος που επιδεικνύει.
Η ομορφιά της γυναίκας μεγαλώνει με το πέρασμα των χρόνων.»

AUDREY HEPBURN

Close Menu
Καλέστε μας
HOT Θεραπείες