Skip to main content
Μεσοθεραπεία Προσώπου

Μεσοθεραπεία Προσώπου

Η αναζωογόνηση της επιδερμίδας του προσώπου είναι πολύ σημαντικό να γίνεται, όχι μόνο για τη διατήρηση της φυσικής ομορφιάς και της νεανικότητας του δέρματος, αλλά και για ψυχολογικούς λόγους και γενικότερα για τη συνολική ευεξία του ατόμου. Σε αυτό το πλαίσιο, η έμπειρη και καταξιωμένη Μαιευτήρας-Γυναικολόγος Δρ. Μαρία Μαργαρίτα Ζαφειρέλη προσφέρει τις παρακάτω εξειδικευμένες μεσοθεραπείες προσώπου στο Ιατρείο Inner Beauty:

  • PRF (αυτόλογη μεσοθεραπεία).
  • PRXT33 (μη ενέσιμη μεσοθεραπεία) για βιοαναζωογόνηση.
  • Skinbooster για λαμπερό και νεανικό δέρμα.
  • Prophilo (κυτταρική αναδόμηση προσώπου).
  • Dermapen με μεσοθεραπεία για ακόμη πιο λαμπερή επιδερμίδα.
  • Jalupro (βιοαναζωογόνηση προσώπου) για ενυδάτωση και μείωση ρυτίδων.
  • Jalutoxin (μεσοθεραπεία με botox) για αναζωογόνηση της επιδερμίδας.
  • Βιομιμητικά πεπτίδια για καταπολέμηση της γήρανσης.
  • Θεραπεία ματιών Nanosoft για λαμπερό βλέμμα.
Μεσοθεραπεία Προσώπου
PRF – Αυτόλογη Μεσοθεραπεία

Αυτόλογη Μεσοθεραπεία PRF

Η Αυτόλογη Μεσοθεραπεία PRF (Platelet Rich Fibrin) είναι μια επαναστατική, ελάχιστα επεμβατική, αντιγηραντική και επουλωτική θεραπεία που αξιοποιεί τις αναγεννητικές ικανότητες του δικού σας αίματος για την ανάπλαση του δέρματος. Με την αξιοποίηση των αυξητικών παραγόντων των αιμοπεταλίων δραστηριοποιείται και επιταχύνεται η κολλαγονογένεση, η αύξηση παραγωγής ελαστίνης και υαλουρονικού οξέος, πετυχαίνοντας την καλύτερη θρέψη και οξυγόνωση των ιστών του δέρματος, με στόχο να αναστραφεί η διαδικασία γήρανσης της επιδερμίδας.

Διαβάστε περισσότερα για την Αυτόλογη Μεσοθεραπεία PRF
PRX-T33

Μη Ενέσιμη Μεσοθεραπεία PRX-T33 – Βιοαναζωογόνηση

Η θεραπεία PRX T33 είναι μη ενέσιμη, κατάλληλη για βιοανάπλαση του δέρματος με απόλυτα φυτικά συστατικά, vegan και μοναδικά αποτελεσματική. Είναι κατάλληλη για γυναίκες και άνδρες, κι έχει εκπληκτικά αποτελέσματα για την αντιμετώπιση της φωτογήρανσης, δυσχρωμιών, ουλών και λεπτών ρυτίδων. Το προϊόν ιατρικής  αισθητικής PRX-T33 είναι ένα ιατρικό σκεύασμα σε μορφή gel με πατενταρισμένη φόρμουλα, που συνδυάζει Υπεροξείδιο του Υδρογόνου και Τριχλωροξικό Οξύ (TCA) με περιεκτικότητα 33%.

Διαβάστε περισσότερα για τη Μη Ενέσιμη Μεσοθεραπεία PRX-T33

Μαρία Μαργαρίτα Ζαφειρέλη MD,MSc,PhD - Μαιευτήρας - Χειρουργός Γυναικολόγος

Πάντα στο πλευρό της κάθε γυναίκας και κάθε άντρα που θέλει να διατηρείται νέα/ος και υγιής.

Ως Γυναικολόγος και Μαιευτήρας στόχος είναι να ενημερώνουμε και να συμβουλεύουν κάθε γυναίκα σωστά και υπεύθυνα πάνω σε γυναικολογικά ζητήματα υγείας και να συμβάλουμε στην πρόληψη , αντιμετώπιση και θεραπεία των γυναικολογικών Παθήσεων και φυσικά όσα πρέπει να ξέρει για την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της, την εγκυμοσύνη και τα στάδια της.

Μαρία Μαργαρίτα Ζαφειρέλη MD,MSc,PhD - Μαιευτήρας - Χειρουργός Γυναικολόγος

Γυναικολόγος Μαρία Μαργαρίτα Ζαφειρέλη

Πάντα στο πλευρό της κάθε γυναίκας και κάθε άντρα που θέλει να διατηρείται νέα/ος και υγιής.

Ως Γυναικολόγος και Μαιευτήρας στόχος είναι να ενημερώνουμε και να συμβουλεύουν κάθε γυναίκα σωστά και υπεύθυνα πάνω σε γυναικολογικά ζητήματα υγείας και να συμβάλουμε στην πρόληψη , αντιμετώπιση και θεραπεία των γυναικολογικών Παθήσεων και φυσικά όσα πρέπει να ξέρει για την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της, την εγκυμοσύνη και τα στάδια της.

Γνωρίστε τη Γιατρό
Γυναικολόγος Μαρία Μαργαρίτα Ζαφειρέλη

Aξιολογήσεις

doctor2
Frame 1
Frame 2
Frame 3
Frame 10
Frame 11
Frame 12
Θεραπεία Προσώπου

Θεραπεία Skinbooster – Για Λαμπερό & Νεανικό Δέρμα

Τα Skinboosters είναι μια θεραπεία που γίνεται όλο και πιο δημοφιλής. Η θεραπεία Skinbooster είναι μια ενέσιμη θεραπεία για τη βελτίωση της συνολικής ποιότητας και δομής του δέρματος, ενισχύοντας παράλληλα τη φυσική λάμψη του δέρματός σας. Η θεραπεία μπορεί να μειώσει τις ουλές ακμής, τις λεπτές γραμμές και τις μικρές, ελαφρές ρυτίδες. Αντί η έγχυση να γίνεται κάτω από το δέρμα για να δώσει όγκο, αυτή γίνεται μέσα σε αυτό διεγείροντας την παραγωγή κολλαγόνου από τους ινοβλάστες, ενισχύοντας την ποιότητα του δέρματος και πετυχαίνοντας ουσιαστική και μετρήσιμη πάχυνση του δέρματος.

Διαβάστε περισσότερα για τη Θεραπεία Skinbooster
Profhilo

Prophilo – Κυτταρική Αναδόμηση Προσώπου

Το Profhilo είναι μια μοναδική καινοτομία της αισθητικής κοσμετολογίας, μη επεμβατική και με  άμεσα αποτελέσματα. Πρόκειται για ένα ενισχυτικό δέρματος από υαλουρονικό οξύ που επαναφέρει τη χαμένη ελαστικότητα και λάμψη, λειαίνοντας ταυτόχρονα τις λεπτές ρυτίδες. Διαφέρει από τα συνηθισμένα fillers, γιατί δεν αντικαθιστά τον χαμένο όγκο, αλλά λόγω της ρευστότητάς του διαχέεται πιο εύκολα και δημιουργεί νέο όγκο στους ιστούς.

Διαβάστε περισσότερα για το Prophilo
Μεσοθεραπεία Προσώπου

Dermapen με Μεσοθεραπεία – Για Πιο Λαμπερή Επιδερμίδα

Το Dermapen μέσω του microneedling ανοίγει μικρές οπές στο δέρμα, διευκολύνοντας την έγχυση και απορρόφηση πολύτιμων συστατικών, εκεί ακριβώς που είναι απαραίτητο. Προκειμένου να επιτύχετε τη μέγιστη απόδοση λάμψης και αντιγήρανσης στην επιδερμίδα σας, η θεραπεία Dermapen μπορεί να συνδυαστεί τόσο με  αυτόλογο υλικό (αίμα), όπως στη μεσοθεραπεία PRF, αλλά και με μεσοθεραπεία  έγχυσης υαλουρονικού οξέος πλούσιο σε βιταμίνες και αμινοξέα ή άλλων μεσοθεραπευτικών υλικών που θα συστήσει η γιατρός, ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σας.

Διαβάστε περισσότερα για το Dermapen
MonaLisa Touch: Κολπική Αναζωογόνηση με Fractional Laser CO2

Μεσοθεραπεία Jalupro – Βιοαναζωογόνηση Προσώπου

Απολαύστε λάμψη και σφριγηλότητα στην επιδερμίδα σας, μειώστε τη χαλάρωση του δέρματος (προσώπου και σώματος) και τις λεπτές γραμμές, τα σημάδια έκφρασης με σύμμαχό σας  τη μεσοθεραπεία Jalupro. Πρόκειται για μια κλινικά δοκιμασμένη μεσοθεραπεία προσώπου, λαιμού και ντεκολτέ που συνδυάζει υαλουρονικό οξύ και σύμπλεγμα αμινοξέων, τα οποία ενεργοποιούν την κολλαγονογένεση, την ανάπτυξη και την παραγωγή των ινοβλαστών. Η επιδερμίδα δείχνει γρήγορα πιο ενυδατωμένη και λαμπερή, ανακτώντας τη χαμένη ελαστικότητα της.

Διαβάστε περισσότερα για τη Μεσοθεραπεία Jalupro
Jalutoxin

Jalutoxin (Μεσοθεραπεία με Botox) – Για Αναζωογόνηση της Επιδερμίδας

Το Jalutoxin είναι μια νέα επαναστατική ενέσιμη μεσοθεραπεία αναζωογόνησης προσώπου, η οποία συνδυάζει τη βοτουλινική τοξίνη μαζί με τα αμινοξέα του Jalupro Γλυκίνη, L-προλίνη, L-λυσίνη, L-λευκίνη και υαλουρονικό οξύ. Ο συνδυασμός των 3 αυτών στοιχείων προσφέρει σφιγηλότητα, λάμψη και ανάπλαση της επιδερμίδας.

Διαβάστε περισσότερα για το Jalutoxin
Liquid Lifting – Μη Επεμβατικό Lifting

Μεσοθεραπεία με Βιομιμητικά Πεπτίδια

Η μεσοθεραπεία με βιομιμητικά πεπτίδια αποτελεί μία σύγχρονη και καινοτόμο θεραπεία που υπερτερεί έναντι των κλασικών τύπων μεσοθεραπείας, καθώς είναι βασισμένη στις ιδιότητες των πεπτιδίων, των δομικών, δηλαδή, συστατικών του δέρματός μας. Πρόκειται για το νέο όπλο κατά της γήρανσης του δέρματος και των δυσχρωμιών και δρα αποτελεσματικά στην πρόληψη και την καταπολέμηση των πανάδων, των κηλίδων και της φωτογήρανσης. Επιπλέον, εξαλείφει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές του προσώπου.

Διαβάστε περισσότερα για τη Μεσοθεραπεία με Βιομιμητικά Πεπτίδια
Θεραπεία Ματιών Nanosoft

Θεραπεία Ματιών Nanosoft – Για Λαμπερό Βλέμμα

Η θεραπεία Nanosoft δημιουργήθηκε για να δώσει τη λύση στην πιο δύσκολη περιοχή του προσώπου, τα μάτια και συγκεκριμένα την αντιμετώπιση των μαύρων κύκλων και των λεπτών ρυτίδων. Η περιοφθαλμική περιοχή, εκτός του ότι είναι από τις πιο ευαίσθητες, είναι και η πλέον επιρρεπής στις επιπτώσεις της γήρανσης. Οι αιτίες εμφάνισης των μαύρων κύκλων στα μάτια είναι η κληρονομικότητα, η έλλειψη ύπνου, η κακή διατροφή, η κακή κυκλοφορία του αίματος και το κάπνισμα.

Διαβάστε περισσότερα για τη Θεραπεία Ματιών Nanosoft

«Η ομορφιά της γυναίκας δε βρίσκεται στην εξωτερική της εμφάνιση, αλλά στην ψυχή της.
Είναι η φροντίδα με την οποία αγκαλιάζει αυτό που αγαπάει και το πάθος που επιδεικνύει.
Η ομορφιά της γυναίκας μεγαλώνει με το πέρασμα των χρόνων.»

AUDREY HEPBURN

Close Menu
Καλέστε μας
HOT Θεραπείες