Κυτταρίτιδα - Inner Beauty | Women's Care Medical Group Skip to main content

Απαλλαγείτε από την Κυτταρίτιδα με την Πλέον Επαναστατική Μέθοδο EMTONE®

Το EMTONE® είναι ένα καινοτόμο μηχάνημα, το οποίο συνδυάζει τη δράση της μονοπολικής ραδιοσυχνότητας με τα μηχανικά κύματα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας.

Αυτή η μη επεμβατική προσέγγιση αποτελεί μία πρωτοποριακή και επαναστατική μέθοδο παγκοσμίως, καθώς μπορεί να αντιμετωπίσει όλους τους τύπους και βαθμούς κυτταρίτιδας (μαλακή, σκληρή και μικτή) χωρίς την ανάγκη αποθεραπείας, για κάθε τύπο δέρματος και σώματος, και χωρίς κανένα περιορισμό ως προς τον Δείκτη Μάζας Σώματος (ΔΜΣ).

Η συσκευή EMTONE® διαθέτει European CE Mark Certification, ενώ παράλληλα είναι πιστοποιημένη και από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (Food & Drug Administration – FDA) στις ΗΠΑ για την αποτελεσματικότητά της και χρησιμοποιείται από πληθώρα γιατρών παγκοσμίως, όπως και από την έμπειρη και εξειδικευμένη Μαιευτήρα-Γυναικολόγο Dr. Μαρία-Μαργαρίτα Ζαφειρέλη.

Τι είναι η κυτταρίτιδα;

Η κυτταρίτιδα αποτελεί μια ακίνδυνη δερματική διαταραχή, η οποία εμφανίζει μία ανομοιόμορφη επιφάνεια στο δέρμα με «πολύ μικρές λακκούβες». Αυτές οι «πολύ μικρές λακκούβες» δίνουν στο δέρμα μία όψη που θυμίζει «φλοιό πορτοκαλιού». Αυτή η κατάσταση οφείλεται σε μεταβολές στη δομή των λιποκυττάρων και των συνδετικών ιστών κάτω από το δέρμα, οι οποίες οδηγούν σε διόγκωση των λιποκυττάρων. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα διογκωμένα λιποκύτταρα να πιέζουν τους συνδετικούς ιστούς. Ακόμη, η μειωμένη κυκλοφορία του αίματος και του λέμφου στις επηρεασμένες περιοχές οδηγεί σε κατακράτηση υγρών και τοξινών, επιδεινώνοντας την εμφάνιση της κυτταρίτιδας.

Μαρία Μαργαρίτα Ζαφειρέλη MD,MSc,PhD - Μαιευτήρας - Χειρουργός Γυναικολόγος

Πάντα στο πλευρό της κάθε γυναίκας και κάθε άντρα που θέλει να διατηρείται νέα/ος και υγιής.

Ως Γυναικολόγος και Μαιευτήρας στόχος είναι να ενημερώνουμε και να συμβουλεύουν κάθε γυναίκα σωστά και υπεύθυνα πάνω σε γυναικολογικά ζητήματα υγείας και να συμβάλουμε στην πρόληψη , αντιμετώπιση και θεραπεία των γυναικολογικών Παθήσεων και φυσικά όσα πρέπει να ξέρει για την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της, την εγκυμοσύνη και τα στάδια της.

Μαρία Μαργαρίτα Ζαφειρέλη MD,MSc,PhD - Μαιευτήρας - Χειρουργός Γυναικολόγος

Γυναικολόγος Μαρία Μαργαρίτα Ζαφειρέλη

Πάντα στο πλευρό της κάθε γυναίκας και κάθε άντρα που θέλει να διατηρείται νέα/ος και υγιής.

Ως Γυναικολόγος και Μαιευτήρας στόχος είναι να ενημερώνουμε και να συμβουλεύουν κάθε γυναίκα σωστά και υπεύθυνα πάνω σε γυναικολογικά ζητήματα υγείας και να συμβάλουμε στην πρόληψη , αντιμετώπιση και θεραπεία των γυναικολογικών Παθήσεων και φυσικά όσα πρέπει να ξέρει για την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της, την εγκυμοσύνη και τα στάδια της.

Γνωρίστε τη Γιατρό
Γυναικολόγος Μαρία Μαργαρίτα Ζαφειρέλη

Aξιολογήσεις

doctor2
Frame 1
Frame 2
Frame 3
Frame 10
Frame 11
Frame 12

Σε τι ποσοστό εμφανίζεται η κυτταρίτιδα στις γυναίκες και στους άντρες;

Η κυτταρίτιδα επηρεάζει κυρίως το «ωραίο φύλο», με τα στατιστικά στοιχεία να δείχνουν ότι περίπου το 80-90% των γυναικών και μόνο το 10% των ανδρών παρουσιάζουν αυτή την πάθηση. Αυτή η διαφορά αποδίδεται σε διαφορετικούς ορμονικούς, γενετικούς και δομικούς παράγοντες που επηρεάζουν το δέρμα και το λιπώδη ιστό στις γυναίκες.

Σε ποιες περιοχές του σώματος παρουσιάζεται η κυτταρίτιδα;

Η κυτταρίτιδα εμφανίζεται κυρίως στην κοιλιά, στους μηρούς, στους γοφούς και στους γλουτούς.

Πώς λειτουργεί η συσκευή EMTONE® για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας;

Το μηχάνημα EMTONE® είναι μοναδικό στην κατηγορία του, καθώς συνδυάζει τη θερμική ενέργεια από μονοπολική ραδιοσυχνότητα και τη μηχανική ενέργεια από στοχευμένα κύματα πίεσης, και έτσι ξεχωρίζει από όλες τις άλλες θεραπείες που υπάρχουν για την κυτταρίτιδα.

Αυτός ο συνδυασμός ενεργειών έχει σημαντική επίδραση στους συνδετικούς ιστούς (οι οποίοι είναι επιρρεπείς στην κυτταρίτιδα), αυξάνοντας την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Αυτές οι ουσίες είναι σημαντικές για τη διατήρηση της ελαστικότητας και της υγείας του δέρματος, και η αύξησή τους βοηθά στην εξομάλυνση της υφής του δέρματος και στην αποτελεσματική αντιμετώπιση όλων βασικών παραγόντων που οδηγούν στην εμφάνιση κυτταρίτιδας.

Ποιος είναι ο κύριος στόχος της μεθόδου EMTONE® για τη θεραπεία της κυτταρίτιδας;

Η μέθοδος EMTONE® στοχεύει στην αύξηση της θερμοκρασίας της επιφάνειας του δέρματος στους 40-42°C σε κάθε περιοχή θεραπείας, ώστε να αυξηθεί το κολλαγόνο. Η αύξηση της θερμοκρασίας προκαλεί αλλαγές στη δομή του κολλαγόνου, το οποίο έχει μια τριπλή ελικοειδή δομή που επηρεάζεται από τη θερμότητα με την πάροδο του χρόνου.

Η θερμότητα ενεργοποιεί τη διαδικασία επούλωσης του σώματος και την παραγωγή νέων ινών κολλαγόνου, συμβάλλοντας στη σύσφιξη και τη λείανση του δέρματος. Οι ινοβλάστες κολλαγόνου βοηθούν επίσης στη σύσφιξη του χαλαρού δέρματος (αντιμετώπιση της χαλάρωσης), δίνοντας μια πιο νεανική εμφάνιση και βελτιώνοντας τη συνολική υφή του δέρματος.

Πότε είναι ορατά τα αποτελέσματα της μεθόδου EMTONE® για τη θεραπεία της κυτταρίτιδας;

Τα αποτελέσματα της μεθόδου EMTONE® είναι ορατά από την πρώτη συνεδρία. Ωστόσο, ανάλογα με την κάθε περίπτωση, μπορεί να χρειαστεί να πραγματοποιηθούν κάποιες ακόμη συνεδρίες για βέλτιστα αποτελέσματα. Η θεραπεία συνεχίζει να δρα για 2-3 μήνες μετά την ολοκλήρωση των συνεδριών, παρουσιάζοντας περεταίρω βελτίωση στο σώμα σας.

Πόσο διαρκούν τα αποτελέσματα της μεθόδου EMTONE® για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας;

Η πλειονότητα των ασθενών χρειάζεται περίπου 4 συνεδρίες, καθεμία από τις οποίες διαρκεί 10 με 20 λεπτά, ανάλογα με την περιοχή θεραπείας. Αυτές οι συνεδρίες προγραμματίζονται μέσα σε διάστημα 2 έως 4 εβδομάδων. Κλινικά δεδομένα δείχνουν ότι η θεραπεία μειώνει την κυτταρίτιδα σε ποσοστό έως και 93% των ασθενών.

Η μακροβιότητα των αποτελεσμάτων εξαρτάται από τη γενετική προδιάθεση για γήρανση και τον τρόπο ζωής του ασθενούς. Σε ορισμένες περιπτώσεις, είναι πιθανό να πρέπει να γίνουν θεραπείες συντήρησης για τη διατήρηση των αποτελεσμάτων.

Σύνοψη Μεθόδου EMTONE® για την Αντιμετώπιση της Κυτταρίτιδας

Σε γενικές γραμμές, η τεχνολογία EMTONE® αποτελεί μια καινοτόμο και αποτελεσματική λύση για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, προσφέροντας ορατά αποτελέσματα, χωρίς την ανάγκη για επεμβατικές διαδικασίες ή χρόνο αποθεραπείας.

Close Menu
Καλέστε μας
HOT Θεραπείες